قرض دادن برنامه نویسی application طراحی وب

قرض دادن: برنامه نویسی application طراحی وب استفاده مشاهده دانلود برنامه آموزشی اطلاعیه طراحی آموزش

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار پزشکی خطر مصرف غذاهای پرکالری جهت زنان لاغر

    پزشکان هشدار دادند: زنانی که مقادیر زیادی مواد غذایی پرکالری مصرف می‌کنند، حتی اگر لاغر باشند نیز خود را در معرض مبتلا شدن به سرطان‌های مرتبط با چاقی قرار می‌ده

    خطر مصرف غذاهای پرکالری جهت زنان لاغر

    خطر مصرف غذاهای پرکالری جهت زنان لاغر

    عبارات مهم : انواع

    پزشکان هشدار دادند: زنانی که مقادیر زیادی مواد غذایی پرکالری مصرف می کنند، حتی اگر لاغر باشند نیز خود را در معرض مبتلا شدن به سرطان های مرتبط با چاقی قرار می دهند.

    به گزارش ایسنا، نتیجه های یک مطالعه تازه روی بیش از ۹۲ هزار زن در آمریکا نشان داد زنانی که علاقه زیادی به خوردن غذاهای پرکالری با ارزش غذایی پایین دارند، ۱۰ درصد زیاد در معرض مبتلا شدن به سرطان های مرتبط با چاقی هستند.

    خطر مصرف غذاهای پرکالری جهت زنان لاغر

    فهرست این سرطان ها که با چاقی ارتباط دارند مشمول بر سرطان پستان، روده، تخمدان، کلیه و سرطان مخاط رحم می شود. در واقع چاقی یکی از چندین عوامل خطرزای این سرطان ها به شمار می رود.

    به گزارش یونایتدپرس، پروفسور «سینتیا تامسون» استاد کالج بهداشت عمومی “زوکرمن” در دانشگاه آریزونا در این باره می گوید: تصور می کنم هنگامی که می گوییم سرطان های خاص مرتبط با چاقی افرادی که وزن نرمال دارند با خود می گویند “خوب بعد من مشکلی ندارم”، در حالی که این باور صحیح نیست.

    پزشکان هشدار دادند: زنانی که مقادیر زیادی مواد غذایی پرکالری مصرف می‌کنند، حتی اگر لاغر باشند نیز خود را در معرض مبتلا شدن به سرطان‌های مرتبط با چاقی قرار می‌ده

    وی تاکید کرد: لاغر بودن بدهید معنی نیست که به لحاظ متابولیکی یعنی جهت مثال از نظر طبیعی بودن سطح قند خون، کلسترول و تری گلیسرید در بدن فرد سالمی هستیم.

    متخصصان می گویند: در واقع افرادی که زیاد از غذاهای پرکالری مصرف می کنند میل به کمتری به خوردن مواد غذایی سالم نظیر انواع میوه و سبزی، دانه ها و غلات دارند. همین امر موجب کمبود فیبر، ویتامین ها و انواع ریزمغذی ها و املاح مهم در بدن این افراد می شود و این کمبودها به نوبه خود خطر مبتلا شدن به انواع خاصی از سرطان ها را شدت یافتن می کند.

    واژه های کلیدی: انواع | مبتلا شدن | مواد غذایی | سرطان پستان | غذاهای پرکالری | اخبار پزشکی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار